Průzkum spokojenosti zaměstnanců ve společnosti FIAT ČR - Pomahačová, Petra; Šikýř, Martin, 1974-; Linhartová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Teoretická část diplomové práce definuje pojem pracovní spokojenosti, její podstatu a faktory. Dále popisuje také průzkum a systém hodnocení spokojenosti zaměstnanců. Praktická část představuje profil společnost FIAT ČR, spol. s r.o., její strukturu a systém zaměstnaneckých benefitů. Cílem diplomové práce je průzkum a hodnocení spokojenosti zaměstnanců, v jednotlivých odděleních společnosti, pomocí vlastního dotazníkového šetření. Dotazník má tři oblasti hodnocení spokojenosti. První část je zaměřena na pracovní spokojenost se zaměstnavatelem, dalším je motivace zaměstnanců k práci a posledním je pracovní prostředí a podmínky na pracovišti. V závěru práce je hodnocení výsledků průzkumu doplněno o návrh a doporučení na řešení zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses