Ocenění společnosti Tescan, a.s. - Riegel, Martin; Scholleová, Hana, 1964-; Bočincová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této diplomové práce je stanovení objektivizované hodnoty společnost Tescan, a.s. na základě veřejně dostupných informací k 1. 1. 2012. Metodologická část popisuje základní proces ocenění a metody a postupy. Teoretické poznatky z této části jsou posléze aplikovány v praktické části. Ta obsahuje strategickou analýzu, finanční analýzu, sestavení finančního plánu, stanovení metody ocenění DCF ve variantě FCFF a její použití. Závěr práce obsahuje výrok o hodnotě společnosti.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses