Získávání a výběr pracovníků ve firmě - Cacková, Ivona (2012)
Tato práce se zaměřuje na proces získávání a výběru pracovníků ve společnosti Ravensburger Karton s.r.o. V teoretické části práce jsou definovány základní pojmy procesu získávání a výběru pracovníků a dále také metody získávání a výběru. Praktická část popisuje proces získávání a výběru pracovníků v rámci společnosti Ravensburger Karton s.r.o. Závěr pojednává o zhodnocení procesu získávání a výběru z hlediska efektivnosti, kvality a konkurence. Dále jsou v závěru obsaženy návrhy na zlepšení problémů týkajících se získávání a výběru pracovníků. Cílem této bakalářské práce je porovnání teoretické a praktické části.