Získávání a výběr pracovníků ve firmě - Cacková, Ivona; Kleibl, Jiří; Radiměřská, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato práce se zaměřuje na proces získávání a výběru pracovníků ve společnosti Ravensburger Karton s.r.o. V teoretické části práce jsou definovány základní pojmy procesu získávání a výběru pracovníků a dále také metody získávání a výběru. Praktická část popisuje proces získávání a výběru pracovníků v rámci společnosti Ravensburger Karton s.r.o. Závěr pojednává o zhodnocení procesu získávání a výběru z hlediska efektivnosti, kvality a konkurence. Dále jsou v závěru obsaženy návrhy na zlepšení problémů týkajících se získávání a výběru pracovníků. Cílem této bakalářské práce je porovnání teoretické a praktické části.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses