Strategická analýza společnosti Unicorn a.s. - Duchoňová, Veronika; Krause, Josef, 1978-; Budinská, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je strategická analýza společnosti Unicorn Systems a.s. V první části je popsán teoretický postup strategické analýzy, který je následně rozpracován v části praktické. Konkrétně jde o externí analýzu -- analýzu makrookolí a mikrookolí, o interní analýzu a o konkurenční strategie. Závěr práce pak obsahuje zhodnocení strategie podniku a případná doporučení, která z analýzy vycházejí.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses