Možnosti rozvoje manažerského účetnictví v neziskových organizacích - Novotná, Monika (2012)
V příspěvkové organizaci ZŠ a MŠ Tábor, Helsinská 2732 byl analyzován způsob vedení manažerského účetnictví se zaměřením na podrobné účtování nákladů, které organizace sleduje. Na základě nejnovějších teoretických poznatků byly navrženy úpravy stávajícího systému v organizaci. Práce je zaměřena na rozpočetnictví analyzované příspěvkové organizace