Možnosti rozvoje manažerského účetnictví v neziskových organizacích - Novotná, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Vrbová, Jitka (2012)
V příspěvkové organizaci ZŠ a MŠ Tábor, Helsinská 2732 byl analyzován způsob vedení manažerského účetnictví se zaměřením na podrobné účtování nákladů, které organizace sleduje. Na základě nejnovějších teoretických poznatků byly navrženy úpravy stávajícího systému v organizaci. Práce je zaměřena na rozpočetnictví analyzované příspěvkové organizace
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: příspěvkové organizace; manažerské účetnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; nonprofit organizations; managerial accounting; master's theses