Vícekriteriální hodnocení hypoték - Suchanová, Romana; Jablonský, Josef, 1955-; Kuncová, Martina, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této diplomové práce je najít vhodný hypoteční úvěr, popsat, jaká kritéria jsou při výběru vhodné hypotéky nutná brát v úvahu a jaké typy hypoték jsou v současné době na trhu. Diplomová práce je rozdělena do čtyř částí. V první části popisuji metody určování vah kritérií, výpočetní principy a jednotlivé metody vícekriteriálního hodnocení variant, poté se zaměřuji na informace o hypotečním úvěru a postupu žádosti o úvěr. Ve třetí části představuji jednotlivé varianty a kritéria a ve čtvrté zjišťuji nejlepší variantu. Pro výpočet jsem použila metody WSA, TOPSIS, ELECTRE III a MAPPAC a doplněk aplikace Microsoft Excel - Sanna.
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses