Podnikatelský plán - Klimešová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana; Ozimá, Jarmila (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu. Je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část se zabývá podnikáním obecně a jeho specifiky v odvětví společného stravování. Hlavní součást je struktura podnikatelského plánu. Druhá část se již věnuje aplikaci podnikatelského plánu pro začínající restauraci se všemi jeho náležitostmi
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: podnikatelské projekty; společné stravování; společnosti s ručením omezeným; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; food services; limited partnership; master's theses