Diagnostika organizační kultury ve vybrané organizaci - Mikulová, Kristýna (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na diagnostiku organizační kultury společnosti ČSOB, a.s. Teoretická část práce se zabývá vysvětlením pojmů týkajících se organizační kultury, typologií organizační kultury,její silou a metodami používanými k její diagnostice. Praktická část na základě zvolené metodologie analyzuje a hodnotí organizační kulturu vybrané společnosti.