Diagnostika organizační kultury ve vybrané organizaci - Mikulová, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Kozlová, Taťána (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na diagnostiku organizační kultury společnosti ČSOB, a.s. Teoretická část práce se zabývá vysvětlením pojmů týkajících se organizační kultury, typologií organizační kultury,její silou a metodami používanými k její diagnostice. Praktická část na základě zvolené metodologie analyzuje a hodnotí organizační kulturu vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: kultura organizace; sociální výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; social research; master's theses