Neziskový projekt Artbanka - Ascherlová, Anita (2012)
Nezisková organizace Artbanka je jedinečným projektem svého typu u nás. Cílem je podpořit mladé umělce v jejich tvorbě, napomoci jim v profesním rozvoji a seznámit veřejnost se současným uměním. Artbanka je neziskovou organizací, která podporuje mladé umělce nákupem jejich děl a umělecká díla dále pronajímá státním a nestátním sponzorům. Záměrem této práce je analyzovat projekt Artbanka a navrhnout strategie k propagaci projektu.