Neziskový projekt Artbanka - Ascherlová, Anita; Černá, Jitka, 1961-; Dvořáková, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Nezisková organizace Artbanka je jedinečným projektem svého typu u nás. Cílem je podpořit mladé umělce v jejich tvorbě, napomoci jim v profesním rozvoji a seznámit veřejnost se současným uměním. Artbanka je neziskovou organizací, která podporuje mladé umělce nákupem jejich děl a umělecká díla dále pronajímá státním a nestátním sponzorům. Záměrem této práce je analyzovat projekt Artbanka a navrhnout strategie k propagaci projektu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses