Analýza marketingové komunikace ZOO Praha - Glaserová, Monika; Zamazalová, Marcela; Skokanová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové komunikace pražské zoologické zahrady a je zaměřena na výzkum nástrojů komunikačního mixu. Cílem práce je analýza fungování složek komunikačního mixu a vnímání marketingové komunikace zoologické zahrady veřejností. Práce je rozdělena na šest částí -- úvod, část věnovanou Zoo Praha, teoretickou část, metodologickou část, praktickou část a závěr. Teoretická část se skládá z charakteristiky marketingové komunikace, komunikačního mixu a charakteristiky Zoo Praha. V metodologické části jsou uvedeny metody zkoumání. Praktická část se skládá z rozboru jednotlivých nástrojů komunikačního mixu a z průzkumu u široké veřejnosti, kde je cílem potvrdit nebo vyvrátit stanovené hypotézy. Závěr práce obsahuje shrnutí šetření a doporučení týkající se marketingové komunikace Zoo Praha.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses