Analýza pojistných produktů komerčních pojišťoven určených k ochraně dětí - Blažková, Lucie; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce se zaměřuje na průzkum trhu pojistného produktu "dětské životní pojištění" a to jak z pohledu nabídky pojišťoven, tak z pohledu poptávky po daném produktu. Tento produkt se využívá zejména pro zajištění ochrany dítěte v případě smrti či úrazu jednoho či obou rodičů a zároveň pro budoucí finanční zabezpečení dítěte, kdy dosáhne věku plnoletosti či více. V nejobsáhlejší části mé diplomové práce jsem se rozhodla podrobně prozkoumat nabídku trhu pojistných produktů a také zájem oslovených lidí, kteří se buď účastní tohoto produktu, nebo o něm doposud ani možná neslyšeli. V závěru jsem porovnala produkty vybraných pojišťoven na modelovém příkladu.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses