Produkty pojištění motorových vozidel v ČR - Šárová, Kateřina; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Veselý, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem této diplomové práce je analýza produktů pojištění motorových vozidel nabízených na českém pojistném trhu. První část je zaměřena na charakter a význam těchto produktů a objasnění některých pojmů. V další části autor popisuje současnou situaci a vývoj na pojistném trhu, na něž navazuje velmi aktuální konkurenční boj na poli pojištění automobilů. Poslední část je věnována samotné analýze nabídky na trhu pojištění automobilů a jejímu zhodnocení z hlediska různých parametrů a kritérií.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses