Motivace zaměstnanců výrobního podniku - Tomíšková, Tereza; Kašparová, Eva, 1958-; Chládová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce pojednává o motivaci zaměstnanců, přičemž jejím hlavním zaměřením je právě vnitřní motivace pracovníků, jejich potřeby a motivační profil obecně. Práce obsahuje teoretický výklad dané problematiky od vysvětlení základních pojmů, přes nastínění vybraných motivačních teorií, až po pojetí pracovníka v podniku. Na to navazuje praktická část s představením vybraného výrobního podniku a s výsledky zde prováděného šetření. To bylo zajištěno písemným dotazováním na určitém úseku výroby a jeho cílem bylo zhodnotit předem stanovené hypotézy. Ty se týkaly převážně osobnostních charakteristik pracovníka, zaměstnaného ve výrobním podniku.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses