Aplikace metod vícekriteriálního rozhodování v oblasti fitness center - Drechslerová, Tereza (2012)
Cílem této práce je výběr nejvhodnějšího fitness centra z konkrétní nabídky center v Praze. Na základě, pro mě, důležitých informací o daných centrech vypočtu výsledná pořadí center dle metod vícekriteriálního rozhodování. Konkrétně pracuji se třemi metodami, Electre III, WSA a Topsis. Součástí práce je teoretický popis zmíněných metod a dále jejich aplikace pomocí doplňku Sanna. Práce je rozšířena o anketu, kterou jsem provedla u deseti žen a zjistila, jak jsme na tom se cvičením. Také byla tato anketa přínosná díky získání nových vah a tím pádem i nového pořadí u všech tří metod. Studio Dokonalé tělo je součástí seznamu fitness center, s kterými pracuji. Jeho majitel pan Ing. Jan Stehlík byl od začátku kontaktování velmi milý, ochotný a projevil zájem o umístění jeho fitness centra. Poslední kapitola je tedy věnovaná zlepšení pozice tohoto studia.