Psychológia predaja v maloobchode a veľkoobchode - Jesenská, Tatiana; Bedrnová, Eva, 1946-; Chládová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cieľom tejto práce je ozrejmiť základnú funkciu a vplyv psychológie predaja a buzzmarketingu v praxi. Taktiež priblíženie najdôležitejších nástrojov potrebných k pochopeniu správneho zužitkovania všetkých ich výhod, postupy ako sa stať úspešným profesionálnym predajcom, ako sa vyhýbať neúspechom a vedieť sa vyrovnať so vzniknutými problémami, ako správne komunikovať s klientmi a aký podiel na tom všetkom má samotná motivácia. Práca poskytuje prehľad o tom ako úzko spolu psychológia predaja a buzzmarketing súvisia. Tieto teoretické poznatky sú podložené a analyzované na základe empirického šetrenia vo veľkoobchodoch a podrobného výskumu vo vybranom maloobchodnom reťazci.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses