Vliv marketingové komunikace na poruchy příjmu potravy - Meisnerová, Aneta; Zamazalová, Marcela; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se věnuje vlivu marketingové komunikace na poruchy příjmu potravy. Práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části se zabývá body image, ideálem krásy, poruchami příjmu potravy, marketingovou komunikací a komunikačním mixem. Druhá část je tvořena dotazníkem, rozhovorem s lékařem a obsahovou analýzou příběhů pacientek. Cílem je zjistit, zda existuje nějaký vliv marketingové komunikace na vznik prvních příznaků mentální anorexie nebo mentální bulimie. Dále, jestli jsou ženy ovlivněny marketingovou komunikací v oblasti krásy a štíhlosti.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses