Globalizační procesy a jejich vliv na psychiku lidí v centrálním Rusku - Eremin, Nikolay (2012)
Aktuální práce se zabývá globalizačními procesy a jejich vlivem na psychiku lidí v centrálním Rusku. Snaží se popsat postoje a emoce lidí, kteří jsou tímto jevem zasaženy.