Globalizační procesy a jejich vliv na psychiku lidí v centrálním Rusku - Eremin, Nikolay; Hubinková, Zuzana, 1971-; Rohlíková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Aktuální práce se zabývá globalizačními procesy a jejich vlivem na psychiku lidí v centrálním Rusku. Snaží se popsat postoje a emoce lidí, kteří jsou tímto jevem zasaženy.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses