Změny v regulaci světových finančních trhů po finanční krizi - Zunová, Kateřina; Veselá, Jitka; Veselý, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této práce je shrnout změny v regulaci světových kapitálových trhů, které byly učiněny v souvislosti s průběhem finanční krize. Svou pozornost zaměřím na dvě světové ekonomiky, a to USA a Evropskou unii. V další části práce analyzuji konkrétní segmenty trhu - bankovnictví, pojišťovnictví a ratingové agentury. V práci charakterizuji nejdůležitější právní normy, které vznikly v souvislosti se změnami v regulaci finančních trhů.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses