Marketingový mix tříhvězdičkového hotelu v Praze - Pořtová, Lucie; Indrová, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá marketingovým mixem daného tříhvězdičkového hotelu v Praze. Jejím cílem je zanalyzovat jednotlivé nástroje marketingového mixu a navrhnout případná opatření ke zlepšení stávající situace hotelu. Dílčím cílem je zjistit spokojenost hostů s kvalitou poskytovaných služeb, kritéria při výběru tohoto hotelu a způsob rezervace pobytu. Získané informace mají sloužit ke zkvalitnění hotelových služeb a lepšímu uspokojení potřeb hostů. Předpokládaným přínosem práce je využití v praxi konkrétního hotelu.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses