Vhodnost partnerství veřejného a soukromého sektoru jako formy zajišťování veřejných statků v České republice - Deutschel, Lukáš; Peková, Jitka, 1946-; Květoň, Viktor, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce je zaměřena na celkové zhodnocení vhodnosti zajišťování veřejných statků v České republice formou partnerství veřejného a soukromého sektoru (PPP). V teoretické části se práce zabývá obecnou problematikou zajišťování veřejných statků a charakteristikou PPP v ČR jako alternativy k institutu veřejných zakázek. Toto téma je dále rozvedeno analýzou možných forem kombinace PPP projektů s finanční pomocí ze strany strukturálních fondů EU. Praktická část je věnována analýze konkrétního již realizovaného municipálního PPP projektu výstavby a provozu parkovacího domu. K vyhodnocení jeho efektivnosti jsou použity výstupy z vypočteného finančního modelu, který je doplněn o aplikaci teoreticky možného kofinancování z finančních prostředků EU.
Vedoucí práce: Jitka Peková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses