Spokojenost a motivace pracovníků v mezinárodní organizaci - Voříšková, Dana; Surynek, Alois, 1954-; Stýblo, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce je zaměřena na postoj pracovníků ke své práci v organizaci. Její zpracování proběhlo na základě empirického výzkumu, který byl zaměřen na spokojenost pracovníků. Cílem bylo zjistit aktuální stav spokojenosti pracovníků finančně poradenské společnosti Partners Financial Services, a.s. Ze zpracovaných dat dotazníkového šetření následně odhalit případné nedostatky, které vedou k nespokojenosti pracovníků a tím pádem k jejich demotivaci. Na základě zjištěných dat a jejich analýzy poté navrhnout možná opatření, která by vedla ke zlepšení dané situace.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses