Specifika auditu účetní závěrky banky v České republice - Hofman, Jiří; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se zabývá oblastí externího auditu banky působící v České republice, přičemž si klade za cíl identifikovat, vymezit a popsat specifika, kterými se liší audit účetní závěrky banky a od auditu účetní závěrky nefinanční komerční instituce. V první části je vymezen obecný rámec externího auditu. Ve druhé části jsou definovány charakteristické rysy bankovní instituce, kde zejména bankovní rizika mají významný vliv na specifické přístupy k auditu její účetní závěrky. Třetí část popisuje samotnou auditní metodologii a přístup aplikovaný při auditu banky.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses