Hodnocení investičního projektu - Malík, Tomáš; Scholleová, Hana, 1964-; Mužátko, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce je zaměřena na hodnocení reálného investičního projektu. V teoretické části jsou shrnuty základní analýzy, charakteristiky investic, jejich vstupní parametry a metody hodnocení, které jsou nutné pro posouzení dané investice. V praktické části práce je nejprve představena firma, poté je provedena výchozí analýza vnějšího okolí a vnitřního potencionálu firmy. Dále je představen investiční projekt, jeho vstupní parametry a je provedeno hodnocení projektu na základě metod z teoretické části. Na závěr je provedena analýza citlivosti a komplexní zhodnocení záměru. Cílem této diplomové práce je dát doporučení pro management firmy, zda realizovat či nerealizovat daný projekt.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses