Analýza stimulace a motivace pracovníků - Svobodová, Lucie (2011)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat motivační program společnosti ROSS Holding a.s. Práce je složena z teoretické a praktické části. V teoretické části přibližuje pojmy motivace a stimulace, představuje základní motivační teorie a nastiňuje použití stimulace v praxi. Praktická část se věnuje představení zkoumané společnosti, jejího stávajícího motivačního programu, analýze spokojenosti zaměstnanců s tímto programem a vývoji zjištěných preferencí v dvouletém časovém horizontu.