Analýza stimulace a motivace pracovníků - Svobodová, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat motivační program společnosti ROSS Holding a.s. Práce je složena z teoretické a praktické části. V teoretické části přibližuje pojmy motivace a stimulace, představuje základní motivační teorie a nastiňuje použití stimulace v praxi. Praktická část se věnuje představení zkoumané společnosti, jejího stávajícího motivačního programu, analýze spokojenosti zaměstnanců s tímto programem a vývoji zjištěných preferencí v dvouletém časovém horizontu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses