Cestovní ruch v ČR v kontextu strukturálních fondů EU - Podskalská, Alena; Abrhám, Josef; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce Cestovní ruch v ČR v kontextu strukturálních fondů EU objasňuje na konkrétním příkladě roli cestovního ruchu v rozvoji regionů. První kapitola se věnuje charakteristikám cestovního ruchu v České republice a jeho ekonomickému významu. Druhá kapitola představuje regionální politiku EU se zaměřením na cestovní ruch. V poslední kapitole je představen projekt, který byl úspěšný v žádosti o dotaci v rámci ROP. Práce by měla objasnit, proč je cestovní ruch ze strany EU podporován a zároveň poskytnout ucelené informace případným zájemcům o dotace na projekty cestovního ruchu v rámci fondů EU.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses