Produkce koky jakožto faktor bolivijské politiky a ekonomiky - Šanda, Milan; Pavlík, Petr, 1957-; Jeníček, Vladimír, 1932-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce se věnuje problematice pěstování koky v Bolívii a dopadu této činnosti na vnitropolitické a ekonomické dění. Z důvodu přesahu této problematiky do mezinárodního prostředí práce analyzuje aktuální mezinárodní protidrogovou strategii, její dopady a alternativy. S využitím různých hladin analýzy - od mezinárodního systému po jednotlivce - zjišťuje interakci mezi nimi a zkoumá dopady jejich vzájemného působení.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses