Volby do obecních zastupitelstev 2010 Případ Louny, Chlumčany, Blšany - Čížková, Petra (2011)
Tato práce pojednává o komunálních volbách, jejich systému a odlišnostech od voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Zkoumá, zda voliči ze tří vybraných obcí podporují v komunálních volbách stejné strany, jako při volbách parlamentních. U jednotlivých subjektů, kandidujících ve volbách do obecních zastupitelstev sleduje a porovnává vývoj jejich preferencí v čase.