Volby do obecních zastupitelstev 2010 Případ Louny, Chlumčany, Blšany - Čížková, Petra; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Dlouhý, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce pojednává o komunálních volbách, jejich systému a odlišnostech od voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Zkoumá, zda voliči ze tří vybraných obcí podporují v komunálních volbách stejné strany, jako při volbách parlamentních. U jednotlivých subjektů, kandidujících ve volbách do obecních zastupitelstev sleduje a porovnává vývoj jejich preferencí v čase.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses