Offshoring v personální činnosti - Veselá, Jana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce je zaměřena na offhoring v oblasti lidských zdrojů a jejím cílem je na základě vlastních zkušeností poskytnout ucelený přehled o tom, jakým způsobem může offshoring v realitě vypadat, co vše přesun podnikových aktivit do zahraničí obnáší a také o tom, jaké jsou jeho výhody a úskalí. První kapitola je věnována úvodu do problematiky offshoringu, definici a také vysvětlení rozdílu mezi pojmy offshoring a outsourcing. Následující kapitola je zaměřena na popis společnosti, jejíž personální oddělení se s offshoringem momentálně potýká. Třetí kapitola popisuje přesun podnikových aktivit zmíněné společnosti do centra sdílených služeb v Jižní Americe. Závěrečná kapitola je věnována posouzení offshoringu v dané společnosti a také vlastním návrhům na změny v daném procesu tak, aby bylo dosaženo jeho účelu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses