Management zmeny v organizácii - Aschmannová, Ivana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práca sa venuje problematike managementu zmeny z pohľadu jeho dopadu na zamestnancov. Teoretická časť obsahuje vysvetlenie pojmu z rôznych hľadísk, vysvetľuje typy zmien a ich rôzne dopady na stratégiu vedenia transformačných projektov. Vymedzuje emocionálny aspekt zmeny a spôsoby ako viesť zamestnancov v procese prekonávania prirodzeného odporu voči novým skutočnostiam. V praktickej časti sa práca venuje popísaniu príručky vedenia zmeny v konkrétnej firme. Porovnaním s teoretickými metodikami a skúsenosťou člena vedenia s uskutočneným projektom hodnotí jej prínos.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses