Podpora pro start-up firmy v České republice - vývoj programu podpory a koučování - Krupa, Stanislav (2011)
Obsahem diplomové práce je představení agentury Inovum, o.p.s., která nabízí kvalitní a profesionální koučování začínajícím podnikatelům s inovativním nápadem a nepřímo tak podporuje konkurenceschopnost české ekonomiky. Součásti práce je i analýza inovačního prostředí v České republice, marketingová analýza a plán agentury Inovum. Cílem práce je návrh ucelené koncepce marketingového plánu pro agenturu Inovum, který je v linii s reálnou situací na trhu.