Podpora pro start-up firmy v České republice - vývoj programu podpory a koučování - Krupa, Stanislav; Jaklová, Martina L.; Petrusek, Tomas; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Obsahem diplomové práce je představení agentury Inovum, o.p.s., která nabízí kvalitní a profesionální koučování začínajícím podnikatelům s inovativním nápadem a nepřímo tak podporuje konkurenceschopnost české ekonomiky. Součásti práce je i analýza inovačního prostředí v České republice, marketingová analýza a plán agentury Inovum. Cílem práce je návrh ucelené koncepce marketingového plánu pro agenturu Inovum, který je v linii s reálnou situací na trhu.
Vedoucí práce: Martina L. Jaklová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses