E-podnikání - Čech, Ondřej (2012)
Cílem této bakalářské práce je představit možnosti podnikatelů a manažerů, jejichž společnosti vstupují do prostředí Internetu. Popisuje prostředky, formy podnikání a marketingové nástroje, které mohou pomoci podniku být úspěšným u zákazníků. V rámci práce je využito modelu Shifting from bricks to clicks, na kterém je simulován přechod společnosti majícího kamenné obchody na formu podnikání online