E-podnikání - Čech, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voráček, Jan; Charvát, Michal (2012)
Cílem této bakalářské práce je představit možnosti podnikatelů a manažerů, jejichž společnosti vstupují do prostředí Internetu. Popisuje prostředky, formy podnikání a marketingové nástroje, které mohou pomoci podniku být úspěšným u zákazníků. V rámci práce je využito modelu Shifting from bricks to clicks, na kterém je simulován přechod společnosti majícího kamenné obchody na formu podnikání online
Vedoucí práce: Jan Voráček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: elektronické podnikání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic business; bachelor's theses