Grafické prostředky pro popis a návrh IS - Buřil, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voráček, Jan; Charvát, Michal (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na využití jazyka UML při vývoji informačních systémů. Zejména se jedná o modelování procesů probíhajících v rámci systému, což představuje využití základních manažerských aktivit především organizování. Úvodní pasáže práce slouží k zasazení jazyka UML do prostředí vývoje informačních systémů a seznámením s charakteristikami UML. Jádro práce je tvořeno modelem informačního systému.
Vedoucí práce: Jan Voráček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy; UML (modelovací jazyk); management [obor bakal. práce]; BPMN; bakalářské práce; information systems; UML (modeling language); bachelor's theses