Námořní pirátství a ekonomické souvislosti - Urbanová, Zuzana; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou námořního pirátství, které představuje v současnosti jeden z významných mezinárodních problémů. Námořní pirátství s sebou nese značné ekonomické i jiné důsledky, které stále více motivují mezinárodní společenství ke snaze problém námořního pirátství vyřešit. Práce se zaměřuje především na tyto důsledky a na způsoby řešení problému námořního pirátství.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses