Analýza systému zpracování komunálního odpadu v konkrétním městě - Pechková, Martina (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá způsobem nakládání s odpadem ve městě Jihlava. V práci je nastíněn způsob nakládání se separovaným i směsným komunálním odpadem. Hlavním cílem je ale charakteristika systému svozu směsného odpadu, navrhnutí optimální svozové trasy a porovnání s existující trasou.