Analýza systému zpracování komunálního odpadu v konkrétním městě - Pechková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Černá, Anna, 1954-; Novák, Michal (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá způsobem nakládání s odpadem ve městě Jihlava. V práci je nastíněn způsob nakládání se separovaným i směsným komunálním odpadem. Hlavním cílem je ale charakteristika systému svozu směsného odpadu, navrhnutí optimální svozové trasy a porovnání s existující trasou.
Vedoucí práce: Anna Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: komunální odpad; optimalizační metody; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; urban waste; optimization methods; bachelor's theses