Analýza managementu vybrané organizace - Kudela, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971-; Lešetický, Ondřej (2012)
Základem této práce by mělo být jakési "nahlédnutí" do manažerské práce v dnešní době, tedy jaké manažerské funkce a činnosti jsou v organizacích využívány, kde jsou využívány a mimo jiné také jak jsou využívány. Pro zjištění tohoto pak figuruje reálný podnik (společnost TQM - holding s.r.o.). Nebude nahlíženo na podnik jako celek, pro ilustraci je v daném podniku vybrána jedna specifická organizační jednotka. Pro uvedení do problematiky pak bude popsána daná organizační jednotka a její základní náležitosti, například jakou činností se zaobírá. Základním bodem této práce je tedy management ve vybrané organizaci. Tímto se pak rozumí konkrétní manažerské funkce a činnosti, které je potřeba vykonávat pro zajištění (efektivního) chodu dané jednotky. Tyto funkce pak jsou v práci vyjmenovány, popsány a zhodnoceny.
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; management; bachelor's theses