Kulturní standardy Nizozemska - Setikovská, Irena; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Novák, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem diplomové práce je analýza nizozemských kulturních standardů a zpracování manuálu pro české subjekty s praktickými radami a tipy, jak se uplatnit v nizozemském prostředí. Práce je strukturována do tří hlavních kapitol - teoretické, praktické a empirické. Teoretická část se soustředí na pojmy kultura, kulturní standardy a kulturní dimenze z pohledu různých autorů. Praktická část je věnována vytvoření reálného obrazu Nizozemska s důrazem na česko-nizozemskou ekonomickou spolupráci a charakteristické nizozemské kulturní rysy. Empirická část usiluje o zprostředkování českého pohledu na nizozemskou kulturu a kulturní standardy. Syntézou všech tří uvedených částí je manuál pro česko-nizozemskou spolupráci.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses