Ekonomické souvislosti zahraničního zadlužení zemí G8 na počátku 3. tisíciletí. - Střecha, Michal; Karpová, Eva; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem diplomové práce je zkoumání a analýza zahraničního zadlužení zemí G8 na počátku 3. tisíciletí. Zkoumaný je dluh na úrovni jednotlivých sektorů ekonomiky a podle jednotlivých dluhových instrumentů. Tyto dluhové instrumenty jsou podrobně popsány spolu s jednotlivými faktory, které tyto instrumenty ovlivňují. Závěrečná část této práce se snaží zanalyzovat stav a najít tendence, které jednotlivé dluhové instrumenty mají.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses