Švédské kulturní standardy a specifika - Švejda, Jiří; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá švédskými kulturními standardy v kontextu evropské civilizace a švédské historie. Upozorňuje na aktuální problémy a témata švédské společnosti. Konfrontuje známý výzkum Geerta Hofstedeho s osobními zkušenostmi Švédů i cizinců. Nedílnou součástí práce je teoretický úvod do chápání kultury a komunikace samotné.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses