Kulturní a obchodní specifika - USA - Motejlková, Karolína; Volfová, Jitka, 1982-; Hradilíková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
V době globalizace se svět propojuje ve stále více sférách a obchodníci jednají s partnery z celého světa. Pro hladší průběh jednání je dobré znát informace o dané zemi a její kulturu. Spojené státy americké mají v mezinárodním měřítku velice důležitou roli, americký prezident je považován za nejmocnějšího muže planety. Cílem mé práce je monitorovat kulturní specifika a obchodní protokol Spojených států amerických. Čtenáři by má práce měla poskytnout ucelený přehled o odlišnostech americké kultury a obchodním jednání Američanů. Ve své práci zároveň analyzuji konkrétní situace, jež jsem získala v rámci sběru primárních dat.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses