Charakteristika stravovacího úseku hotelu - Faltejsková, Zuzana (2012)
Tato práce řeší problematiku hotelového provozu, přičemž je důraz kladen především na stravovací úsek. Součástí práce je teoretická část vymezující základní pojmy v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb, které jsou posléze využity v praktické části zabývající se charakteristikou Parkhotelu Praha. Na základě analýzy hotelu, jeho stravovacího úseku a konkurence jsou stanoveny silné a slabé stránky. Práce je poté zakončena konkrétními návrhy na zlepšení do budoucna.